Стиль

Рибний день

Ресторатор Олексій Дмитрієв представляє блюдо, яке готує сам
Хочете купити цю статтю?

Олексій Дмитрієв, один із найуспішніших рестораторів країни і співвласник одеського Bernardazzi, представляє страву, яку готує сам

 

 

Спершу потрібно замаринувати нарізану брусками 5×10 см сьомгу. Для маринаду використовуємо оливкову олію, сіль, перець, копчену паприку. Маринувати не більше години.

Якщо у вас вдома є су-вид (спеціальний пакет для приготування їжі у вакуумі) — відмінно! Готуємо сьомгу 40 хвилин на температурі 50°С.

Якщо такого обладнання немає, можна опустити філе риби на 10 хвилин у підігріту до 80°С рослинну олію. Внаслідок риба вийде дуже ніжною і буде танути в роті.

Дикий чорний рис відварюєм

Щоб прочитати статтю повністю,