Люди

Смак життя

Олексій Дмитрієв, керівник та співвласник одеського ресторану Bernardazzi, розповідає, чому сам обслуговує гостей
Хочете купити цю статтю?

Олексій Дмитрієв, керівник і співвласник одеського ресторану Bernardazzi, пояснює, що його, заможні й успішну людину, змушує особисто обслуговувати гостей, чому в гарному ресторані має бути коротке меню, і як він сам готує сібас

 

Катерина Шаповал,
Катерина Іванова

 

 

О лексій Дмитрієв, керівник і співвласник одеського ресторану Bernardazzi, називає себе "зодещиним" киянином. Ще студентом-другокурсником, вивчаючи економіку і бухгалтерський облік, він вирушив підпрацьовувати до київського ресторану Липський особняк і відтоді з головою поринув у світ гастрономії. За чотири роки Дмитрієв пройшов шлях від помічника офіціанта до керівника рестораном. А шість років тому переїхав до Південної Пальміри, де став керівним партнером Bernardazzi, одного з на

Щоб прочитати статтю повністю,