Люди

Смак життя

Олексій Дмитрієв, керівник та співвласник одеського ресторану Bernardazzi, розповідає, чому сам обслуговує гостей
Хочете купити цю статтю?

Олексій Дмитрієв, керівник і співвласник одеського ресторану Bernardazzi, пояснює, що його, заможні й успішну людину, змушує особисто обслуговувати гостей, чому в гарному ресторані має бути коротке меню, і як він сам готує сібас

Катерина Шаповал,
Катерина Іванова

О лексій Дмитрієв, керівник і співвласник одеського ресторану Bernardazzi, називає себе "зодещиним" киянином. Ще студентом-другокурсником, вивчаючи економіку і бухгалтерський облік, він вирушив підпрацьовувати до київського ресторану Липський особняк і відтоді з головою поринув у світ гастрономії. За чотири роки Дмитрієв пройшов шлях від помічника офіціанта до керівника рестораном. А шість років тому переїхав до Південної Пальміри, де став керівним партнером Bernardazzi, одного з найкращих у місті закладів, що спеціалізується на сучасній європейській кухні.

Як визначити гарний ресторан?

Це закрита стаття Електронної версії журналу Новое Время. Щоб прочитати матеріал повністю, відкрийте доступ до даної статті або передплатіть . Якщо ви вже підписані, або