Люди

Сімейний кодекс

Брати-ресторатори Сергій та Євген Гусовські — про свій бізнес
Хочете купити цю статтю?

Брати Сергій та Євген Гусовські, співвласники шести ресторанів, зокрема знаменитих у столиці Пантагрюеля та Шоті, розповідають про правила свого бізнесу і називають страви, які вони самі готують найкраще

 

Катерина Іванова

 

 

Сергій Гусовський у Києві добре знайомий тим, хто любить смачно поїсти, і тим, хто стежить за політикою. Авіаінженер за освітою, він у 1995 році випадково потрапив у ресторанний бізнес, ставши співзасновником остерії Пантагрюель. Відтоді ресторан вважається одним із найкращих закладів європейської кухні в столиці і навіть країні.

Втім, сам Гусовський веде відлік своєї ресторанної кар'єри з 2001 року, коли в Пантагрюелі змінилися партнери і він взявся за роботу з повною віддачею.

Услід за Пантагрюелем бізнесмен створив ще п'ять ресторанів — Pizzeria Napule, Grano, Шоті, кав'ярня O'Cafe і Biancoro BoutiqueBar — також особливо улюблених і середнім класом, і ресторанними критиками, які незмінно додають їх до списку 100 найкращих рест

Щоб прочитати статтю повністю,
© 2014-2020, ТОВ «ВИДАВНИЧИЙ ДІМ «МЕДІА-ДК». Всі права захищені. E-mail редакції: news@nv.ua, відділу реклами: sales@nv.ua
Використання матеріалів сайту можливе за умови дотримання Правил користування сайтомі правил використання матеріалів сайту.

Усі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство "Інтерфакс-Україна", не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства "Інтерфакс-Україна".


Матеріали, відмічені позначками , , , публікуються на правах реклами.