Люди

Сімейний кодекс

Брати-ресторатори Сергій та Євген Гусовські — про свій бізнес
Хочете купити цю статтю?

Брати Сергій та Євген Гусовські, співвласники шести ресторанів, зокрема знаменитих у столиці Пантагрюеля та Шоті, розповідають про правила свого бізнесу і називають страви, які вони самі готують найкраще

 

Катерина Іванова

 

 

Сергій Гусовський у Києві добре знайомий тим, хто любить смачно поїсти, і тим, хто стежить за політикою. Авіаінженер за освітою, він у 1995 році випадково потрапив у ресторанний бізнес, ставши співзасновником остерії Пантагрюель. Відтоді ресторан вважається одним із найкращих закладів європейської кухні в столиці і навіть країні.

Втім, сам Гусовський веде відлік своєї ресторанної кар'єри з 2001 року, коли в Пантагрюелі змінилися партнери і він взявся за роботу з повною віддачею.

Услід за Пантагрюелем бізнесмен створив ще п'ять ресторанів — Pizzeria Napule, Grano, Шоті, кав'ярня O'Cafe і Biancoro BoutiqueBar — також особливо улюблених і середнім класом, і ресторанними критиками, які незмінно додають їх до списку 100 найкращих рест

Щоб прочитати статтю повністю,