Люди

Обід зі Всеволодом Кожемяком

Мільйонер-аграрій називає головну проблему вітчизняного сільського господарства та їсть стейк
Хочете купити цю статтю?

Мільйонер-аграрій називає головну проблему вітчизняного сільського господарства, згадує, як потрапив під обстріл російських градів у Дебальцеві, і журиться, що за розмовою його американський стейк зовсім охолов

Ольга Духніч

Харківський мільйонер-аграрій Всеволод Кожемяко після довгого і прискіпливого відбору вирішує пообідати з НВ у Стейкхаусі, нещодавно відкритому в Києві закладі відомого одеського ресторатора Савелія Лібкіна. Крім того, зустрічаємося ми не просто в ресторані, а у VIP-кімнаті, бронювати яку доводиться за кілька днів до зустрічі.

— Ось тут нам точно ніхто не заважатиме, — пояснює Кожемяко, чому вибрав куленепробивний кабінет із величезним мармуровим столом у центрі та бутафорськими мечами на стінах.

"І ніхто не допоможе", — подумки додаю я, вітаючи співрозмовника.

Це закрита стаття Електронної версії журналу Новое Время. Щоб прочитати матеріал повністю, відкрийте доступ до даної статті або передплатіть . Якщо ви вже підписані, або